NEW Dutch Photography Talent


‘New’ is het nieuwste initiatief van de makers achter GUP magazine (www.gupmagazine.com). New is een boek, een catalogus waarin jaarlijks de beste 100 opkomende fotografen gepresenteerd worden, een podium dat in Nederland opererend fotografietalent onder de aandacht brengt bij galeries, musea, reclamebureaus, fotoagentschappen en mediabedrijven en -instellingen die met beeld werken.

De redactie van GUP magazine heeft zich gebogen over het ingezonden werk en selecteerde de beste 100 fotografen, waaronder meerdere fotografen die ook bij Het Blauwe Uur geëxposeerd hebben, zoals John van der Linden, Vivianne Keulards, Willemijn van Poppel, Aleksander Willemse, Remco Muntz, Rianne van Duijnhoven en Sonja de Ridder. Nog vele bekenden zullen in dit boek te vinden zijn.

Pagina’s: 436
Omslag: Hardcover
Oplage: 2.500
Retailprijs: €24,95
vanaf 31 maart 2012 te verkrijgen.
meer informatie en impressie: website
This entry was posted in Exposanten, nieuwsbrief and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Exposties
Nieuwe expositie:
Fotogalerie Lichtzone


Vrijwilliger
bij het Blauwe Uur?
stuur ons een e-mail


search engine optimization