2018 begint met nieuwe expositie van Het Blauwe Uur

Het is even stil geweest rondom Het Blauwe Uur. Wat niet wil zeggen dat we dit initiatief aan de wilgen hebben gehangen. Vandaar dat 2018 begint met een nieuwe expositie van Het Blauwe Uur. Een vijftal “oude bekenden” hebben we bijelkaar gezet om in fotogalerie Lichtzone hun laatste werk te tonen. Patricia van de Camp, Daniëlle Celie, Anton Havelaar, Vivian Keulards en John van der Linden zullen in de maand februari hun werk laten zien aan het Gronings publiek.
Meer informatie over deze expositie is hier na te lezen.

This entry was posted in Het Blauwe Uur. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.
Exposties
Nieuwe expositie:
Fotogalerie Lichtzone


Vrijwilliger
bij het Blauwe Uur?
stuur ons een e-mail


search engine optimization