Nieuwe samenwerking met fotogalerie Lichtzone

Het Blauwe Uur is in 2018 een nieuwe samenwerking aangegaan met fotogalerie Lichtzone te Groningen. Een prachtige galerie in de binnenstad van Groningen. In de maand februari zal voor de eerste keer een afvaardiging van Het Blauwe Uur daar hun werk tonen. Deze expositie met het prachtige werk van Patricia van de Camp, Daniëlle Celie, Anton Havelaar, Vivian Keulards en John van der Linden, is de kick off voor een nieuwe samenwerking. Maar ook andere fotografen van “Het Blauwe Uur” hebben zelfstandig hier al eerder geëxposeerd, bijvoorbeeld, Jenny Boot, Maartje Roos en Sonja de Ridder. Meer informatie over deze expositie is hier te vinden. De fotogalerie is gesitueerd in Oude Kijk in ‘t Jatstraat te Groningen, en geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

(fotogafie: Jaap de Jonge)

This entry was posted in Het Blauwe Uur. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
Exposties
Nieuwe expositie:
Fotogalerie Lichtzone


Vrijwilliger
bij het Blauwe Uur?
stuur ons een e-mail


search engine optimization