pouloeufflogo

Pouloeuff is een podium voor beginnende kunstenaars. De galerie is gelieerd aan keep-an-eye foundation, een stichting die het doel heeft om beginnende kunstenaars te ondersteunen door middel van samenwerking met toon aangevende opleidingen, academies en culturele organisaties, door het verstrekken van een financiele bijdrage en door het opzetten van een galerie waar kunstenaars hun werk kunnen presenteren in een professionele omgeving.

Gevestigd in een prachtig pand in Naarden-vesting: de hoge rame, het vele licht, de marmeren vloeren vormen een perfecte context waar kunst tot zijn recht komt. Het is een podium voor startende kunstenaars, maar is selectief met het tonen van werk. De tentoonstellingen die gemaakt worden, het geexposeerde werk, wordt geselecteerd op kwaliteit: zowel technisch als inhoudelijk. Tevens biedt de galerie ruimte aan gevestigd en bekende kunstenaars. Pouleouff streeft naar het maken van boeiende, spannende en mooie tentoonstellingen, waarbij beginnend en gevestigd kunstenaar aan bod komt.

Omdat deze opzet van de galerie een initiatief is van de Keep an Eye Foundation, betalen geselecteerde exposanten geen vergoeding bij de eventuele verkoop van hun werk. Het enige dat de galerie hen vraagt, is dat zij de afhandeling van de (fysieke) verkoop voor hun rekening nemen. De galerie biedt slechts haar diensten aan om dit proces soepel te laten verlopen. Zorgt, indien dat nodig is, voor een snellere/makkelijker/betere communicatie tussen de partijen. Maar gaat er van uit dat dit natuurlijk niet nodig zal zijn!

meer informatie:

http://www.galeriepouloeuff.nl
http://www.keepaneye.nl

Exposties
Nieuwe expositie:
Fotogalerie Lichtzone


Vrijwilliger
bij het Blauwe Uur?
stuur ons een e-mail


search engine optimization