Dromen met de camera

Van 2 september t/m 9 oktober 2012 vindt in Friesland Fotomanifestatie Noorderlicht plaats. Dit keer is de hoofdlocatie museum Belvédère in Oranjewoud. Deze Friese editie van de Fotomanifestatie valt samen met de “Moanne fan it Fryske Boek”, waarin de Friese taal en cultuur centraal staat.

Het Blauwe Uur is, als onderdeel van het satelliet programma, van 2 september t/m 24 november voor de tweede keer te gast bij Tresoar, Fries Historisch en Letterkundig museum te Leeuwarden met een expositie waarin te zien is dat de camera niet alleen bedoeld is om de buitenwereld te observeren, maar ook om dromen waar te maken. Gastcurator is Rommert Boonstra.


foto: Corinne Kruger


Inschrijving voor de expositie is gesloten, en werken van onderstaande fotografen zijn te zien in onze expositieBarnet Kansil
Birgit Matschullat
Cis Bakker
Corinne Kruger
Danielle Celie
Edgar Verhoeven
Jef Bosman
Jenny Boot
Louis Oetelmans
Maartje Roos
Marlon Mendonca Dias
Maurice Snabilie
Monique van der Mije
Peter Day
Petra Dorenstouter
Rob Steenhorst
Rommert Boonstra
Sanne Thunnissen
Sonja de Ridder
Stephanie van Leeuwen
Tim S. TreblaInformatie Tresoar: klik hier

Op 10 maart heeft het Blauwe Uur in de Metaal Kathedraal een dag georganiseerd met o.a. uitleg over Het Blauwe Uur, voorwaarden voor deelname en selectie en een lezing door Rommert Boonstra. programma. Was je daar niet bij maar wil je wel meer informatie ontvangen. Laat het ons weten.

http://www.facebook.com/hetblauweuur https://twitter.com/#!/HetBlauweUur

Exposties
Nieuwe expositie:
het 6e kwartier


Vrijwilliger
bij het Blauwe Uur?
stuur ons een e-mail


search engine optimization